Onze logopedisten

Onze logopedisten

Femke Meijer – de Vries

Leuk even kennis te maken! In 2005 ben ik afgestudeerd aan de Hanzehogeschool te Groningen voor de opleiding Logopedie. Vervolgens heb ik werkervaring opgedaan in verschillende werkvelden, zoals een verpleeghuis, SBO school, ZMLK school en de vrijgevestigde praktijk.

In 2008 heb ik de Master SEN, Dyslexiespecialist afgerond. Sindsdien behandel ik ook lees- en spellingsproblemen. Ik mag ook de vergoede dyslexiezorg geven. (EED) Sinds juni 2010 ben ik praktijkhouder.

Verschil maken in de (zelf)redzaamheid van kinderen en volwassenen door mijn begeleiding is wat ik mooi vind aan mijn vak. Ieder persoon is uniek en dat vraagt om een creatieve aanpak, begeleiding op maat.

Femke Meijer - de Vries

Sjieuwke van der Veen

Ik ben Sjieuwke van der Veen, en sinds maart 2019 werkzaam bij de Praatfabriek.
Voor mij extra leuk om in de praktijk van Femke te werken omdat ik zelf opgegroeid ben in Oentsjerk. In 2010 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hanzehogeschool in Groningen.

De afgelopen jaren ben ik in verschillende werkvelden werkzaam geweest. Zo heb ik gewerkt op een school, in vrijgevestigde praktijken waar ik veel kinderen gezien heb met spraak- en taalproblemen en heb ik een aantal jaren in het ziekenhuis gewerkt. Hier heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van logopedie bij neurologische problematiek waaronder slikproblemen en afasie.

Kom gerust eens kennismaken. Tot ziens bij de Praatfabriek!

Femke Meijer - de Vries

Aanwezigheid

Sjieuwke is aanwezig op de maandagochtend, de gehele dinsdag en op vrijdagmiddag.

Femke is aanwezig op de gehele woensdag en vrijdagochtend. Daarnaast werkt zij op maandagochtend op de vestiging in Leeuwarden en verzorgt zij op donderdag de EED (ernstige enkelvoudige dyslexie) zorg op Ameland.